Psst! Yhteisbloggauksia showkuorosta, Turusta ja Tomppa-musikaalista julki!

Psst! Vinkkinä se, että nyt on julkaistu dialogibloggaus, jossa vaihdan Asianharrastaja-blogin Piia Latvalan kanssa ajatuksia 40-henkisen showkuoro Aventurin uudesta show’sta. 7!-nimeä kantavan esityksen ehtii nähdä vielä huhtikuussa Helsingissä.

Uusia postauksia on tulossa pian. Pahoittelut siitä, että täällä on ollut nyt kovin hiljaista! Luvassa on joka tapauksessa arviot Kansallisoopperassa hiljattain ensi-iltansa saaneesta uudesta Jevgeni Onegin -oopperatulkinnasta ja Helsingin kaupunginteatterin vakavasti iloittelevasta Jemina – The Great American Show -esityksestä.

Niitä odotellessa voi kuitenkin vaikka nojatuolimatkailla läntisessä Suomessa. Helmikuussa Extemporen kulttuuriblogistit kävivät yhdessä kulttuurimatkalla Turussa. Minun ja muiden bloggaajien kokemuksia pääset lukemaan Extemporen yhteisblogista (–> täydennys 10.7.2017: blogikirjoitukset on siirretty myös Kulttuurikuurin uudelle omalle sivustolle ja kaikki alla olevat linkit päivitetty sen mukaisesti).

Turun-matkan kirjoitukset on jaettu useaan osaan: Kasvisravintola Kuoren alta paljastuu mehevä ydin kertoo tiiviisti koko blogistiporukan arviot myös vegaaneille sopivaa kasvisruokaa tarjoavasta ravintolasta, Pieni mutta kiinnostava Tom of Finland -näyttely vie tutustumaan Wäinö Aaltosen museon näyttelyihin (joista Tomppa-aiheinen on ikävä kyllä jo päättynyt) ja Missä yöpyä, kun tekee kulttuurimatkan Turkuun arvioi kolme turkulaista hotellia.

Tom of Finland ja kuolaavat blogistit kertoo puolestaan Turun kaupunginteatterin tämän kevään hittimusikaalista. Tuo musikaali oli aivan huikea! Suosittelen lämpimästi, Turkuun kannattaa lähteä jo pelkästään tuon elämäniloa pursuavan elämyksen takia. Esitykset jatkuvat toukokuun alkuun asti.

Muistuttelen jälleen myös kaikille avoimesta Instagram-tilistäni, joka toimii samalla myös Kulttuurikuurin tilinä. Tili löytyy Instasta nimellä @meriliuk. Tervetuloa seuraamaan! Jaan tilillä enimmäkseen kulttuuriin liittyviä kuvia, mutta joukossa on myös kissoja ja sivupolkuja.

En ole vielä ehtinyt kauheasti suunnitella kulttuuririentoja loppukeväälle. Olisiko ideoita siitä, minne kannattaa vaikka huhti- tai toukokuussa ehdottomasti mennä? Miltä teidän lukijoiden kulttuurikevät näyttää?

Tämän artikkelin kuva on napattu Aurajoen rannalla Turussa helmikuun blogistimatkalla. Ethän kopioi tästä blogista kuvia luvatta, kiitos! Kuva: Meri Liukkonen

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s