Mikä Kulttuurikuuri?

Kulttuurikuuri on hyväntuulinen kulttuuriblogi, jossa etsittiin uusia elämyksiä. Blogin toiminta lakkasi virallisesti lokakuussa 2019, mutta sivusto jäi kuitenkin edelleen julki. Postauksia tänne laadin minä, Meri Liukkonen (nykyisin Haikonen), kolmekymppinen kulttuuri-intoilija pääkaupunkiseudulta. Tutkailin kulttuuria pääosin maallikon näkökulmasta, innostuneena ja suoraan.

Taustaksi kerrottakoon, että suunnittelin aiemmin taidenäyttelyihin ja muihin rientoihin menoa jatkuvasti, mutta toteutus ontui. Siksipä ryhdyin syksyllä 2013 kulttuurikuurille. Tavoitteenani oli nautiskella ainakin muutamasta uudesta kokemuksesta kuukausittain – olivat ne sitten mitä vain punk-bändin keikasta kokeelliseen balettiin. Blogissa raportoin kuurini tuloksia, poikkean välillä matkailemassa sivupoluilla ja testaan tosielämän pakopelejä.

Kulttuurikuuri ilmestyi ensin Cult24-lehden sivustolla, muutti Extemporen sivuille kesällä 2014 ja siirtyi sieltä edelleen omaan osoitteeseensa elokuun 2017 alussa. Yhteistyö Extempore Kulttuuriblogien kanssa jatkui yhä.

Blogin pitäminen on ollut minulle rakas harrastus, enkä ole saanut siitä varsinaista palkkaa tai palkkioita. Ilmoitan aina kirjoituksen lopussa, jos olen saanut esimerkiksi vapaalipun tai kutsun esitykseen.

Tervetuloa mukaan etsimään uusia elämyksiä!

Ethän kopioi kuvia tästä blogista luvatta. Jos lainaat blogista tekstiä, merkitsethän lähteen asianmukaisesti lainauksen yhteyteen. Kiitos! 🙂

PSSST! Tutustu myös muihin Extempore Kulttuuriblogeihin:

Etiäinen

Toiseen todellisuuteen

Sateenkaarenmaalari

Lady Dandy

Kulttuurielämää Helsingissä

Kriitikko salissa