Dialogiarvio Tovesta nyt julki + asiaa tulevista blogikirjoituksista

Psssst! Vaihdoin toisen Extempore-bloggarin, Lady Dandyn, kanssa ajatuksia Svenska Teaternin Tove-näytelmästä. Esitys siis kertoo etenkin muumien luojana tunnetun taiteilijan Tove Janssonin elämästä. Dialogiarvio on luettavissa täällä. Käy myös katsomassa, mitä opin Janssonista taidemuseo Ateneumin näyttelyssä syksyllä 2014.

Kulttuurikuurissa on luvassa pian naisklovneriaa, Tom of Finland -huumaa ja juttua Teatteri Takomossa ensi-iltansa saavasta näytelmästä Kauheat lapset. Joukko Extempore-blogisteja suuntaa myös viettämään kultturellia viikonloppua Turkuun. Reissutuliaisina pakopelisarjakin tulee saamaan jatkoa.

Kulttuurikuuria voi seurata nyt myös Instagramissa henkilökohtaisella tililläni @meriliuk. Päivitän tilille tunnelmapaloja kulttuuririennoista ja välillä muutakin, kuten kuvia karvaisista kirjoitusapulaisistani eli kissoista. Tällä hetkellä on menossa kulttuurin superviikko, kun puolivahingossa kalenteriin päätyi kaksi näytelmää, musikaali, klovneriaesitys ja mahdollisesti myös taidenäyttely.

Missä kulttuuririennoissa te lukijat käytte nyt keväällä? Entä minne Kulttuurikuurin tulisi erityisesti mennä? Kommentoida voi joko suoraan tähän alle tai sähköpostitse osoitteeseen meri.liukkonen (miuku) gmail.com.

Tämän kirjoituksen kuva on Svenska Teaternin Tove-näytelmästä. Kuvaaja: Cata Portin. Kuvassa Elisa Makarevitch, Hellen Willberg sekä Janssonia nuorena ja vähän vanhempana esittävät Ylva Ekblad ja Alma Pöysti.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s