Kulttuurikuuri mukana dialogibloggauksessa Canthista + asiaa Instagramista ja tulevista aiheista

Hei lukijat! Vinkkaan tässä vain nopeasti ensinnäkin siitä, että Kulttuurikuuri on mukana Kansallisteatterin Canthia koskevassa dialogibloggauksessa. Näytelmää puntaroivat kanssani Extemporen blogistit Lady Dandy ja Sateenkaarenmaalarin Elisa Helenius. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta dialogibloggaajana. Mielenkiintoinen ja antoisa kokemus.

Täältä pääset lukemaan, mitä kolme blogistia tuumi Canthista. Canth kertoo siis nimensä mukaisesti etenkin näytelmäkirjailijana tunnetun Minna Canthin elämästä ja näytelmistä.

Toinen vinkki: Olen liittynyt Instagramiin. Kulttuurikuuriin liittyvien postausten lisäksi tililläni voi nähdä kissoja ja muita pieniä sivupolkuja, mutta pääpainon on tosiaan tarkoitus pysyä kulttuurissa. Instagramissa blogin ja blogistin yhteistilin löytää nimellä meriliuk. Tervetuloa seuraamaan!

Kolmas vinkki: Olen vielä flunssan kourissa, mutta kirjoitusluonnoksia on kertynyt. Tämän ja ensi viikon aikana on tulossa vielä vinkkejä joulukonserteista ja arvio aistikauhuesityksestä. Tosielämän pakopelien testaussarjakin jatkuu vihdoin ja viimein, sillä kävin pelaamassa kenties koko Suomen ensimmäisen K-18-huonepakopelin! Vinkkaan tässä vaiheessa vain, että Hannibal oli siinä kovin nälkäinen…

Blogikirjoituksen kuva Kansallisteatterin Canthista. Kuvaaja: Meri Liukkonen / Kulttuurikuuri-blogi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s