Tervetuloa uudistuneeseen Kulttuurikuuri-blogiin!

Hei ja tervetuloa uudistuneeseen Kulttuurikuuri-blogiin! Blogin kantavana ajatuksena on uusista kulttuurielämyksistä nauttiminen. Aion tuttuun tapaan kirjoittaa teatterista, baletista, oopperasta, tanssista, tosielämän pakopeleistä, näyttelyistä, tapahtumista, sirkuksesta, kirjoista, reissuista ja erinäisistä muista aiheista, mutta koetan edelleen myös laajentaa kulttuuripalettiani.

Blogi täyttää tasan kahden kuukauden kuluttua neljä vuotta. Täällä uudessa osoitteessa kaikissa vanhoissakin kirjoituksissa pitäisi olla kuvat paikoillaan ja sivuston sisäiset linkit kohdillaan. Jos näin ei kuitenkaan ole, tai huomaat muita epäkohtia, toivon Sinun ilmoittavan asiasta sähköpostitse, kommenteissa tai blogin omalla palautelomakkeella, joka on Yhteystiedot-sivulla. Otan hyvin mielelläni vastaan myös muuta palautetta blogin sisällöstä ja ulkonäöstä sekä vaikkapa toiveita tai menovinkkejä. 🙂

Kaikkia kirjoituksiani voi kommentoida vapaasti. Olisi hauska kuulla, tunnistatko blogin uudesta bannerikuvasta tuttuja hahmoja. Ystäväni Viivi Lindholmin taiteilema piirros on myös tässä alla.

Kulttuurikuurin taustakuva
Blogin uudessa tunnuskuvassa seikkailee eri esityksistä tuttuja hahmoja vuosien varrelta. Tarkkasilmäinen huomaa teatterilavalla myös blogin muita aiheita symboloivia esineitä. Tilasin piirroksen blogia varten ystävältäni Viivi Lindholmilta.

Kulttuurikuuri ilmestyi ensin Cult24-lehden sivustolla, muutti sitten Extemporen sivuille  ja siirtyi sieltä edelleen tänne omaan osoitteeseensa. Olen siirtänyt tänne myös dialogibloggaukset, joita tein yhdessä muiden Extempore Kulttuuriblogien blogistien kanssa. Yhteistyö Extempore-bloggaajien kanssa jatkuu yhä. Lisätietoa minusta ja blogista saat Mikä Kulttuurikuuri? -sivulta. Tsekkaahan myös Kulttuurikuurin some-tilit: pistin juuri pystyyn Kulttuurikuurin Facebook-sivun. Lisäksi blogia voi seurata Twitterissä ja Instagramissa sekä Extempore.fi:n Facebook-sivuilla.

Lähiaikoina blogissa on luvassa muun muassa teatteriarvio Shakespeare-klassikon uudesta versiosta, kuvakierros Helsingin kiehtovilla sotilassaarilla, rakennustalkoolaisen kokemuksia Flow-festivaaleilta ja visiitti näyttelyyn, joka esittelee kotimaista taidetta hyvin monipuolisesti. Pakopelisarja jatkuu vaativalla yrityksellä lähteä Marsista kohti kotia, sillä kävin testaamassa yhden Helsingin Tennispalatsissa sijaitsevista peleistä.

Tänään olen julkaissut postauksen taiteen valtaamasta purkukuntoisesta kerrostalosta Mäntyharjulla. Kuvien kautta pääsee kurkistamaan osaan huoneistoista, joissa kohtaavat nyt elämän jäljet ja taiteilijoiden teokset. Mukana on myös video, joka näyttää, mitä talon saunassa tapahtuu.

Kohti uutta!

Innostunein terveisin

Meri Liukkonen / Kulttuurikuuri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s