Kirjaisa joulutervehdys ja vinkki joulumusiikista

IMG_20161223_145953Yllä olevalla kuvalla Kulttuurikuuri toivottaa kaikille oikein tunnelmallista ja elämyksellistä joulua! Yritin saada kissoistani söpöjä joulukuvia, mutta se ei jostain kumman syystä oikein onnistunut. Kattien lisäksi jouluseuranani ovat tänä vuonna muun muassa Lempi, Mielikuvituspoikaystävä, Tumma ja Paras mahdollinen maailma. Niistä kuulette blogissa lisää myöhemmin.

Joulumusiikkivinkkinä se, että Jouluradiolla on nykyään niin monta eri kanavaa, että luulisi löytyvän lähes jokaiselle mieluinen. Itse taidan seuraavaksi hakea Rouhea joulu -kanavalta vähän lisätsemppiä muun muassa siivoamiseen, joka on tässä kodissa vielä kovasti kesken. Tosin vain sen verran aion imuria heiluttaa, että voin sitten seuraavat kolme päivää hyvillä mielin makoilla sohvalla kirjojen kera.

Laittakaahan muuten vinkkiä tulemaan, jos on jokin kulttuuririento, jonne Kulttuurikuurin tulisi ehdottomasti suunnata ensi vuonna. Kommentoida voi julkisesti tähän alle tai yksityisesti sähköpostilla osoitteeseen meri.liukkonen (miuku) gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s